Η κίνηση των οχημάτων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο και κυρίως το ορεινό, όπου η χιονόπτωση είναι πιο έντονη, γίνεται με τη χρήση μόνο χειμερινών ελαστικών

Έντονη είναι η χιονόπτωση στην πόλη της Φλώρινας από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 20 Μαρτίου, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Η κίνηση των οχημάτων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο και κυρίως το ορεινό, όπου η χιονόπτωση είναι πιο έντονη, γίνεται με τη χρήση μόνο χειμερινών ελαστικών.

Σημειώνεται ότι σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας αναφέρει ότι “έχουμε ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες υπηρεσίες, καθώς και τους Δήμους της Περιφέρειας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων”.

Παράλληλα συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.

lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις