Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με ανάρτηση του στο Twitter έκανε επίθεση στην κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, έπειτα από την επίθεση που του έκανε η τελευταία.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Πελώνη, απαντώντας στα χθεσινά πυρά του Αλέξη Τσίπρα κατά της ΝΔ από το βήμα της Βουλής, τόνισε πως «ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε ψέματα και συνωμοσιολογία».

«Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην “πρώτη φορά Αριστερά”» σχολίασε η κα Πελώνη, αναφερόμενη στον τότε αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Καμμένος δεν άφησε ασχολίαστη την επίμαχη δήλωση, αναρτώντας ένα ιδιαίτερα αιχμηρό tweet που ανέφερε: «Συνιστώ στην εκ γενετής συνταξιούχο, υβρίδιο της Παναγιωταρέα άνευ λευκής βαμμένης φράντζας να μην ασχολείται με εμένα. Εγώ αποφεύγω, ευχαριστώ».

Panos Kammenos
@PanosKammenos
Συνιστώ στην εκ γενετής συνταξιούχο, υβρίδιο της Παναγιωταρέα άνευ λευκής βαμμένης φρατζας να μην ασχολείται με εμένα. Εγώ αποφεύγω ευχαριστώ ….
Πελώνη: Ο Τσίπρας ξεπέρασε τον Καμμένο σε ψέματα και συνωμοσιολογία – Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα…
Με μια σκληρή δήλωση σχολίασε την ομιλία Τσίπρα στη Βουλή η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε ότι αφορά τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλα
tovima.gr

crashonline.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις