Οπως αναφέρει στην επιστολή του, αρχικά ήθελε δικό του κελί, αλλά αποφάσισε ότι βρισκόταν σε «αποστολή για εκδίκηση» των θυμάτων του Κίμπε και «σκηνοθέτησε» το σενάριο για να γίνει συγκρατούμενός του

ΟΤζέισον Μπάντροου, ισχυρίζεται ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τον σειριακό δολοφόνο, Ρότζερ Κίμπε, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία και τον βιασμό τουλάχιστον 7 γυναικών από το 1970 έως το 1980. Ο γνωστός ως I-5 Strangler (σ.σ.: στραγγαλιστής του αυτοκινητοδρόμου Ι-5) βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Ο 40χρονος κρατούμενος των φυλακών της Καλιφόρνιας έγραψε μία πεντασέλιδη ομολογία, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το έκανε για να ησυχάσουν οι ψυχές των θυμάτων του 81χρονου serial killer. «Ανάληψη… Είθε οι ψυχές τους να πάνε στον ουρανό».

Ο Κίμπε βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις 28 του Φλεβάρη, ωστόσο, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από την φυλακή Μιουλ Κρικ. Η νεκροψία έδειξε στραγγαλισμό και οι Αρχές χαρακτηρίζουν τον θάνατό του ως ανθρωποκτονία.

Ο Μπάντροου, ο οποίος καταδικάστηκε επίσης για δολοφονία μιας γυναίκας, απέστειλε την «ομολογία» του στο Bay Area News Group και παραδέχεται στην επιστολή του ότι στραγγάλισε τον Κίμπε με μια λαβή από το άθλημα της πάλης.

Οπως αναφέρει στην επιστολή του, αρχικά ήθελε δικό του κελί, αλλά αποφάσισε ότι βρισκόταν σε «αποστολή για εκδίκηση» των θυμάτων του Κίμπε και «σκηνοθέτησε» το σενάριο για να γίνει συγκρατούμενός του.

Ο Μπάντροου μάλιστα, ζήτησε από τον Γενικό Εισαγγελέα της Καλιφόρνια, Μάθιου Ροντρίκες να ζητήσει τη θανατική ποινή!

Ο Κίμπε καταδικάστηκε αρχικά το 1991 για τον στραγγαλισμό της Ντάρσιν Φράκενπολ, ενός 17χρονου κοριτσιού που το είχε σκάσει από το σπίτι της στο Σιάτλ. Το σχεδόν γυμνό σώμα της βρέθηκε τον Σεπτέμβριο του 1987. Ομως μέχρι το 2009 δεν είχαν εξιχνιαστεί οι άλλες υποθέσεις και τελικά οι Αρχές κατάφεραν να τον συνδέσουν με έξι επιπλέον δολοφονίες σε πολλές κομητείες της Βόρειας Καλιφόρνιας.

Αρκετά από αυτά τα θύματα βρέθηκαν δίπλα στο Interstate 5 ή σε άλλους αυτοκινητόδρομους το 1986. Οι Αρχές δήλωσαν ότι δεν σταμάτησαν ποτέ να ψάχνουν στοιχεία, καθώς τον θεωρούσαν υπεύθυνο για ακόμη περισσότερους θανάτους. Οι ανακριτές τον έβγαλαν κρυφά αρκετές φορές από τη φυλακή με την ελπίδα ότι θα αποκαλύψει την τοποθεσία περισσότερων θυμάτων.

Οι ντετέκτιβ που τον κυνηγούσαν για περισσότερα από 30 χρόνια, ανέφεραν ότι τον συνέδεσαν και με άλλες δολοφονίες γυναικών που είχαν βρει τραγικό θάνατο με το «σήμα κατατεθέν» του Κίμπε, ο οποίος έκοβε μεταξύ άλλων τα ρούχα των θυμάτων του σε περίεργα μοτίβα, αλλά δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι διέπραξε άλλους φόνους απ’ αυτούς που εν τέλει αποδείχθηκαν.

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις