Την ερχόμενη Παρασκευή η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Αρχές φθινοπώρου η Κεντρική Επιτροπή που θα αποφασίσει για την ημερομηνία και τη διαδικασία εκλογής αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ.

Το…όπλο της παίρνει η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την εσωστρέφεια που δημιουργείται ενόψει της εκλογής ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ έως το τέλος του έτους.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έστειλε το βράδυ της Πέμπτης σαφές μήνυμα προς το κόμμα της, καλώντας τα στελέχη «να κωπηλατούν προς την ίδια πλευρά, ανεξάρτητα από προσωπικές φιλοδοξίες».

Την προσεχή Παρασκευή, η Φώφη Γεννηματά συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, αποφασισμένη -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη.

Σε συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες της το προηγούμενο διάστημα, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έχει ξεκαθαρίσει την στρατηγική της και έχει καταλήξει στον οδικό χάρτη για το εσωκομματικό τοπίο: Στις αρχές φθινοπώρου θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, προκειμένου να ορίσει την ημερομηνία, αλλά και τους τρόπους της διαδικασίας για την εκλογή του προέδρου του ΚΙΝΑΛ, όπως προβλέπει το Καταστατικό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στόχος είναι η εκλογή προέδρου να πραγματοποιηθεί προς τα τέλη φθινοπώρου, πιθανότατα τον Νοέμβριο. Θα υπάρχει δε Μητρώο Μελών και Φίλων, παρότι ορισμένοι δεν θα ήθελαν να υπάρχει και, απλά, όποιος ήθελε να ψηφίζει, ακόμα και χωρίς να υπάρχει το όνομά του καταγεγραμμένο!

«Κωπηλατήστε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση, κάντε το για τον κόσμο της παράταξης», είναι το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα, την ερχόμενη Παρασκευή.

neww247.gr

eurokinissi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις