Στο σπίτι βρέθηκαν 670 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών καθώς και 45 τυποποιημένες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 250 γραμμάρια καπνού

Η αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει σχετικά με την διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ως το σπίτι όπου διέμεναν δύο νεαροί αλλοδαποί και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα το πρωί του Σαββάτου.

Στο σπίτι βρέθηκαν 670 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών καθώς και 45 τυποποιημένες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 250 γραμμάρια καπνού, όλα χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαποί ένοικοι δεν διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονής τους στη χώρα.

Έτσι, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του Τελωνειακού Κώδικα από κοινού, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

Xalkida-tsigara-kapnos

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις