Άφησε στο οικόπεδό του την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του. Ο λόγος για έναν 60χρονο Βολιώτη, που εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί, χάρη στην κινητοποίηση του σκύλου του.

Ο άτυχος άντρας διατηρούσε οικόπεδο κάτω από τον Σαρακηνό, όπου μέσα είχε ζώα. Λίγο πριν τις 7 το πρωί, πήγε στο οικόπεδο για να ποτίσει και να ταΐσει τα ζώα του, θα ήταν, όμως, η τελευταία φορά, αφού, όπως δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις, η καρδιά του τον πρόδωσε.

Ο 60χρονος υπέστη ανακοπή και έπεσε κάτω. Επί αρκετή ώρα, ο σκύλος του, γαύγιζε πάνω από το αναίσθητο σώμα του άντρα, μέχρι που γύρω στις 7.45 γείτονες που ανησύχησαν από τα επίμονα γαυγίσματά του πήγαν να δουν τι συνέβαινε. Όταν αντίκρυσαν τον 60χρονο αναίσθητο, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Άμεσα μετέβη η κινητή μονάδα με γιατρό, όμως, ήταν αργά για τον 60χρονο που είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος είχε βεβαρημένο ιστορικό με την καρδιά του, καθώς φέρεται να είχε πάθει εμφράγματα στο παρελθόν.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις