Στη συζήτηση με θέμα την ποιότητα της δημοκρατίας θα συμμετέχουν και ο Σκανδάμης με τον Κοντιάδη, ενώ θα συντονίζει ο Νικόλας Κανελλόπουλος.

Μια συζήτηση που «μυρίζει» υπόγειες διεργασίες διοργανώνει το Κίνημα Αλλαγής στις 5 Ιουλίου.

Θέμα της εκδήλωσης, στην οποία θα παρέμβει με ομιλία-πλατφόρμα η Φώφη Γεννηματά, είναι η ποιότητα της δημοκρατίας.

Ομιλητές θα είναι ο τομεάρχης του ΚΙΝΑΛ Μαρίνος Σκανδάμης και οι καθηγητές Ξενοφών Κοντιάδης, Κώστας Χρυσόγονος και Γιάννης Πανούσης, ενώ συντονιστής θα είναι το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη στον τομέα της δικαιοσύνης Νικόλας Κανελλόπουλος.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο, καθώς η Φώφη Γεννηματά φλερτάρει πολιτικά μαζί του εδώ και ένα χρονικό διάστημα (ίσως και ο ίδιος με το ΚΙΝΑΛ, λένε οι «κακές γλώσσες», που όμως, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν επιβεβαιώνονται δημοσίως) και στον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Πανούση. Τόσο ο Κώστας Χρυσόγονος όσο και ο Γιάννης Πανούσης έχουν κόψει κάθε δίαυλο με την Κουμουνδούρου, μάλλον δε είναι και ιδιαίτερα επιθετικοί προς το πρώην κόμμα της.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη διαψεύδουν πως υπάρχει πολιτικό φλερτ τόσο με τον Κώστα Χρυσόγονο, όσο και με τον Γιάννη Πανούση, όμως πολλές φορές όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις