Έντονη αντίδραση των συνδικαλιστών ακόμη και των προσκείμενων στο κυβερνητικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσε ο λόγος του Βουλευτή και γιατρού Κώστα Μαραβέγια.

 

Πριν λίγες ημέρες ο κ. Δημήτρης Βαΐτσης, πρόεδρος της ΔΗΜ Τ.Ο. Βόλου –Τοπική Επιτροπή της ΝΔ- και γεν. Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων της ΑΓΕΤ κατήγγειλε τους «γαλάζιους» Βουλευτές της Μαγνησίας κ.κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια και Χρήστο Μπουκώρο, οι οποίοι από το βήμα της Βουλής έβαλλαν εναντίον των συνδικαλιστών, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτη αυτή τους την έπαρση.

Μπορεί να είναι εικόνα τον Δημήτριος Βαΐτσης, γένι, γυαλιά και εσωτερικός χώρος

Η οργή του κ Βαίτση στρεφόταν ειδικότερα κατά του Βουλευτή Κώστα Μαραβέγια, ο οποίος ήταν και ο εισηγητής στο εργασιακό νομοσχέδιο-ταφόπλακα,  του Κωστή Χατζηδάκη.

 

Σήμερα η Γραμματέας της Ν.Ε Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ κ Φούλη Τσιώμου, συνδικαλίστρια στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, κατήγγειλε δημόσια με ανάρτησή της τον Βουλευτή  και ιατρό Κώστα Μαραβέγια, ως εισηγητή σε νομοσχέδιο -απολύσεις, νοσηλευτών.

ΦΟΥΛΗ ΤΣΙΩΜΟΥ Archives - TheNewspaper.gr

 

 

Σε νεότερη σημερινή του ανάρτηση ο κ. Δημήτρης Βαΐτσης, πρόεδρος της ΔΗΜ Τ.Ο. Βόλου –Τοπική Επιτροπή της ΝΔ- και γεν. Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων της ΑΓΕΤ αναφέρει:

Μπορεί να είναι εικόνα τον Δημήτριος Βαΐτσης

Την συντριβή των “μικροτέρων” έχει αναλάβει ο Βουλευτής Μαγνησίας Μαραβέγιας Κων/νος. Μετα την ανηλεή επίθεση στους εργαζόμενους ακολουθεί ανήθικη επίθεση στο νοσηλευτικό προσωπικό!! Το νοσηλευτικό προσωπικό που τους τελευταίους μήνες έχει δώσει πραγματικά την ζωή του! Ο κ. Μαραβέγιας “χτίζει” κοινωνικές δυσαρέσκειες..! Τόσο πολύ τον έχει τυφλώσει το βουλευτικό του αξίωμα και στρέφεται εναντίων εργαζομένων, νοσηλευτών, συνδικαλιστών και εν τέλει των πολιτών?!

Δημήτριος Βαΐτσης

 

Δύσκολη η κατάσταση για τη Νέα Δημοκρατία στη Μαγνησία, και ειδικότερα για τον Βουλευτή Κώστα Μαραβέγια, ο οποίος όπως καταγγέλλεται «χτίζει κοινωνικές δυσαρέσκειες», οπότε στις επερχόμενες εκλογές προβλέπεται συντριβή του, προς τέρψη των υπολοίπων «συναγωνιστών» του.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις