⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Κινήσεις από τον πρόεδρο της Βραζιλίας έπειτα από τη διεθνή κατακραυγή για την αυξανόμενη καταστροφή στο μεγαλύτερο τροπικό δάσος στον κόσμο

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου ενέκρινε την ανάπτυξη ένοπλων δυνάμεων στην περιοχή του τροπικού δάσους του Αμαζονίου, προκειμένου να συνδράμουν στην καταπολέμηση της αποψίλωσής του και των καταστροφικών πυρκαγιών, σύμφωνα με το διάταγμα που δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της χώρας.

Το διάταγμα, που θα έχει ισχύ από τις 11 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου, αποτελεί συνέχεια της περσινής απόφασης του Μπολσονάρου να στείλει τον στρατό στην περιοχή, έπειτα από τη διεθνή κατακραυγή για την αυξανόμενη καταστροφή στο μεγαλύτερο τροπικό δάσος στον κόσμο, το οποίο παγιδεύει τεράστιες ποσότητες αερίων, τα οποία συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου που προκαλεί την κλιματική αλλαγή.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις