Μέσα σε ελάχιστες ημέρες εξιχνίασε η ελληνική αστυνομία την κλοπή από το αυτοκίνητο του Ολυμπιονίκη του πόλο Στέλιου Αργυρόπουλου.

Θυμίζουμε ότι μετά την άφιξη τους στην Ελλάδα από το Τόκιο, οι Ολυμπιονίκες βρέθηκαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Πειραιά προκειμένου να αποσυμπιεστούν. Μίλησαν με τους υπεύθυνους, φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές. από εκεί ο Στέλιος Αργυρόπουλος πήγε για καφέ σε γνωστό μαγαζί της πόλης αφήνοντας στο αυτοκίνητο του όλα του τα πράγματα.

Λίγες ώρες μετά όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη… άγνωστοι είχαν παραβιάσει το αυτοκίνητο του γνωστού ολυμπιονίκη παίρνοντας από μέσα τα πάντα!

Το μόνο που είχε μαζί του, στην τσέπη του, ήταν το ασημένιο μετάλλιο που τόσο είχε κοπιάσει για να το κερδίσει και το κατέκτησε μόλις πριν λίγες ημέρες.

Τελικά, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ αναζητείται συνεργός του.

Ο δράστης έσπασε δύο τζάμια του σταθμευμένου οχήματος, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε βαλίτσα και τρεις τσάντες, που περιείχαν διάφορα αντικείμενα και ρούχα, μέρος τον οποίων βρέθηκε και αναμένεται να επιστραφούν στον Στέλιο Αργυρόπουλο

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις