«Ανεπιθύμητος ο Αυγενάκης στα Χανιά!» γράφουν τοπικά ΜΜΕ, μετά την επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού και τις δηλώσεις του σε ρ/σ του Ηρακλείου:

“Η αλήθεια είναι ότι διέκρινα και έναν κομπλεξισμό, αμάν, γιατί κάνετε τόσα έργα στο Ηράκλειο και δεν κάνετε στα Χανιά. Τους απάντησα γιατί στο Ηράκλειο, πολύ απλά, έχουν ενεργοποιηθεί και άνθρωποι του αθλητισμού, μηχανικοί που έχουν βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό».

Για να ακολουθήσει σωρεία επικριτικών τοποθετήσεων, με τον Αυγενάκη να επανέρχεται και να τα κάνει χειρότερα:

«Fake news ότι αποκάλεσα τους Χανιώτες κομπλεξικούς. Πλήρης διαστρέβλωση ρ/φ απάντησης για αδόκιμες συγκρίσεις αθλητικών έργων του νομού με άλλες περιοχές. Η ανυπαρξία προηγούμενης κυβέρνησης για αθλητικές υποδομές σε όλη τη χώρα δεν καλύπτεται με αντιπολιτευτικούς λαϊκισμούς…».

Μόνο που το ηχητικό ντοκουμέντο των δηλώσεών του υπάρχει στο Διαδίκτυο, ενώ ένας από τους πρώτους που πήραν θέση ήταν ο πολιτευτής της Ν.Δ. και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου: «Η δήλωσή του ξεπέρασε κάθε όριο. Μια δήλωση που προσβάλει τον συγκρητισμό, που υποβιβάζει την προσπάθεια για μια Κρήτη με ενότητα και ομοψυχία».

Ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής στο ίδιο μήκος κύματος: «Αντί να δώσει λύσεις, έρχεται με προσβλητική δήλωση, για την οποία, όπως μαθαίνω, μέχρι τώρα δεν έχει ζητήσει καν συγγνώμη. Αυτή η δήλωση μας προσβάλλει και εμάς ως Περιφέρεια, ναρκοθετώντας την προσπάθειά μας για την ενότητα στην Κρήτη».

Η σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. καταλήγει με το εξής ερώτημα: «Ο Χανιώτης πρωθυπουργός θα φροντίσει να τον αντικαταστήσει ή θα αποδεχθεί τον χαρακτηρισμό ‘κομπλεξικός’ που εξαπέλυσε για όλους μας;”.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις