⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Ένα… θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Δευτέρας με ένα καμένο αυτοκίνητο στη Μύκονο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:30, στην περιοχή της Παράγκας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ βρισκόταν εν κινήσει.

Στο Ι.Χ επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα, Γάλλοι υπήκοοι, οι οποίοι βρίσκονταν στη Μύκονο για διακοπές.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι στους αστυνομικούς, το αυτοκίνητο άρχισε να βγάζει καπνούς, πιθανότητα από το καπό της μηχανής, για να τυλιχτεί στις φλόγες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος», οι δυο επιβαίνοντας άνοιξαν τις πόρτες και πετάχτηκαν κυριολεκτικά από το όχημα, γλιτώνοντας τα χειρότερα. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

 

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Οι δυο Γάλλοι τουρίστες επιβαίνοντας ισχυρίζονται ότι δεν πρόλαβαν να πάρουν μαζί τους τα προσωπικά τους αντικείμενα με αποτέλεσμα να γίνουν κι αυτά παρανάλωμα του πυρός.

lawandorder.gr

photo:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις