Ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, έχει αναλάβει τις πλέον δύσκολες αρμοδιότητες αναφορικά με την οικονομία. Με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας.

Λογικό είναι στα χέρια του να φτάνουν μεγάλες φορολογικές υποθέσεις τις οποίες οφείλει να διαχειριστεί προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

Ως γνωστόν όμως στην Ελλάδα, η δημοσιονομική σταθερότητα δεν απειλείται από την απόδειξη που δεν κόβει ο καστανάς στη λαϊκή, αλλά από τις σοβαρές φορολογικές παραβάσεις των λεγομένων «βαρόνων».

Πολλοί εκ των οποίων ασχολούνται με κεντρικά ΜΜΕ και μεγάλα κανάλια. Το σύνολο όμως των οποίων στηρίζουν – άλλοι λιγότερο άλλοι σε υπερθετικό βαθμό – την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τι γίνεται λοιπόν όταν ένα κυβερνητικό στέλεχος καλείται να διαχειριστεί μία σοβαρότατη υπόθεση φορολογικών παραβάσεων που αφορά καναλάρχη, φιλικά προσκείμενο στην κυβέρνηση; Προφανώς θα μάθουμε σύντομα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα μία τέτοια υπόθεση που αφορά πασίγνωστο καναλάρχη βρίσκεται στα χέρια του υφυπουργού.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις