Με μόνιμη στρατιωτική απειλή από την Τουρκία και με αριθμητική έλλειψη ανδρών στο Ελληνικό στράτευμα, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητά μείωση της θητείας στους…3 μήνες!

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί μεταξύ άλλων σχετικά με τη στρατιωτική θητεία, συνδικαλισμό, απασχόληση στο αντικείμενο του καθενός κ.λπ. και τη μείωσή της σε τρεις μήνες.

Βέβαια την εποχή που ο Αλέξης Τσίπρας συγκυβερνούσε με τον Πάνο Καμμένο, ο δεύτερος ήθελε να αυξήσει τη στρατιωτική θητεία, ασχέτως αν δεν πρόλαβε.

Οι νεολαίοι του κ. Τσίπρα ζητούν άμεσα μείωση στους έξι μήνες και μετά, σταδιακά, να πέσει στους τρεις.

 

Σε ανάρτησή τους μάλιστα γράφουν:

«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ παλεύει ενάντια στο μιλιταρισμό και τον ιμπεριαλισμό για τη δραστική μείωση των εξοπλιστικών κονδυλίων και την ακύρωση της συμμετοχής του ελληνική στρατού σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και φυσικά την καταστολή των λαϊκών αγώνων. Αγωνίζεται για τον εκδημοκρατισμό των ενόπλων δυνάμεων, την πάταξη των πελατειακών σχέσεων και την κατοχύρωση του ελεύθερου συνδικαλισμού στο στρατό».

 

Νεολαία Συριζα – Youth of Syriza

την Πέμπτη

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ παλεύει ενάντια στο μιλιταρισμό και τον ιμπεριαλισμό για τη δραστική μείωση των εξοπλιστικών κονδυλίων και την ακύρωση της συμμετοχής του ελληνική στρατού σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και φυσικά την καταστολή των λαϊκών αγώνων. Αγωνίζεται για τον εκδημοκρατισμό των ενόπλων δυνάμεων, την πάταξη των πελατειακών σχέσεων και την κατοχύρωση του ελεύθερου συνδικαλισμού στο στρατό.

#eimaste_to_mellon

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "2 συνέδριο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΤΡΑΤΟΣ 1 Άμεση μείωση της θητείας στους 6 και σταδιακά στους 3 μήνες #eimaste_to_mellon οιθέσειςμας οι θέσεις μας"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "θέσεις οιθέσειςμας μας #eimaste_to_mellon 2 Καμία σκέψη για υποχρεωτική στράτευση στα 18 3 Ενίσχυση του ΣΤΡΑΤΟΣ"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΤΡΑΤΟΣ 4 Απασχόληση των στρατιωτών σε αντικείμενο σχετικό με το επάγγελμά τους 5 Κανένας φαντάρος ή στέλεχος σε κατασταλτική αποστολή #eimaste_to_mellon οι θέσεις μας"
+2
77
19
19
Με πληροφορίες από:lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις