⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Οι άνδρες της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του πρώην αμυντικού

Γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πειραϊκής ΠΑΕ είναι ο κάτοχος του ημιαυτόματου-υποπολυβόλου μάρκας CZ-Scorpion, που είχαν κλέψει άγνωστοι στις αρχές του μήνα από διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Την κλοπή του πολεμικού όπλου είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το L&O. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του πρώην αμυντικού, καθώς προέκυψε ότι δεν είχε νόμιμη άδεια για την κατοχή του υποπολυβόλου.
«Το είχα για την προσωπική μου ασφαλεία» είχε δηλώσει στους αστυνομικούς το θύμα. Οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα, παραβιάζοντας το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας μεταξύ 4 και 9 Οκτωβρίου σε απροσδιόριστο χρόνο και ενώ έλειπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η οικογένεια του.
Εκτός από το CZ-Scorpion, σε ένα ντουλάπι είχαν βρει και αφαιρέσει δυο γεμιστήρες με 29 φυσίγγια.
Οι άνδρες της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του πρώην αμυντικού.
lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις