Στόχος αγνώστων έγιναν τα ξημερώματα δυο υποκαταστήματα τραπεζών σε Αμπελόκηπους και Χαλάνδρι, αλλά και ο ΕΦΚΑ στην Κηφισίας.

Οι δράστες προκάλεσαν φθορές με βαριοπούλες σπάζοντας τζαμαρίες και στη συνέχεια αφήνοντας τις βαριοπούλες στο σημείο της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή.

Αργότερα έγινε γνωστό, με ανάρτηση σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, ότι τις επιθέσεις πραγματοποίησαν μέλη της συλλογικότητας Αλληλέγγυοι.

Με μία στημένη δίκη που άρχισε στις 13 Οκτώβρη και συνεχίζεται την Παρασκευή 29 Οκτώβρη, το κράτος προσπαθεί να ρίξει μέχρι και ισόβια σε δύο αγωνιστές για ηθική και φυσική αυτουργία σε ανθρωποκτονία, δείχνοντας το εκδικητικό του πρόσωπο σε όσους αγωνίζονται ενάντια στα συμφέροντά του.

 

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση

Εμείς όμως στεκόμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται και θέλοντας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, πραγματοποιήσαμε επίθεση με βαριοπούλες στα κεντρικά της Εθνικής τράπεζας και του ΕΦΚΑ στη Κηφισίας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ Γ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΑΙ Ν. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ

Αλληλέγγυοι

 

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση

Με μία στημένη δίκη που άρχισε στις 13/10 και συνεχίζεται την Παρασκευή 29/10, το κράτος προσπαθεί να ρίξει μέχρι και ισόβια σε δύο αγωνιστές για ηθική και φυσική αυτουργία σε ανθρωποκτονία, δείχνοντας το εκδικητικό του πρόσωπο σε όσους αγωνίζονται ενάντια στα συμφέροντά του.

Εμείς όμως στεκόμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται και θέλοντας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, πραγματοποιήσαμε επίθεση με βαριοπούλες στο κατάστημα τράπεζας Πειραιώς στους Αμπελόκηπους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ Γ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΑΙ Ν. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ

Αλληλέγγυοι

 

Φωτογραφία: Intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις