Ζαχαριάδης: Είναι δυνατόν ο κ. Βορίδης να χαρακτηρίζει φαιδρή την πρότασή μας για τηλεργασία αλλά να εξετάζει το lockdown;

141

«Αναρωτιέται εάν ο υπουργός Εσωτερικών γνωρίζει τους μηχανισμούς εξάπλωσης και ανάσχεσης της πανδημίας» αναφέρει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ

«Όταν ο κ. Βορίδης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν σκέφτονται στην κυβέρνηση lockdown στους ανεμβολίαστους, απάντησε πως ”είναι μία ιδέα που εγώ θα την εξέταζα…”. Πώς θα την εξέταζε αυτή την ιδέα; Είναι δυνατόν να λέει ότι είναι φαιδρή η πρότασή μας για τηλεργασία αλλά να θέλει να εξετάσουμε το lockdown στους ανεμβολίαστους; Δηλαδή η ιδέα που ο ίδιος θα εξέταζε να εφαρμοστεί, δεν προϋποθέτει αναγκαστικά την ”φαιδρή πρότασή” μας, όπως τη χαρακτήρισε, για τηλεργασία;» αναρωτιέται ο τομεάρχης Εσωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Προσθέτει δε, ότι εν συνεχεία, αφού είπε αυτά χθες το πρωί ο υπουργός, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που ακολούθησε στο καθιερωμένο briefing, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «άδειασε τον κ. Βορίδη, ενισχύοντας τις βάσιμες υποψίες για το κατά πόσο υπάρχει ενιαία στρατηγική της κυβέρνησης για τη πανδημία ή συνεχίζεται το επιτελικό μπάχαλο».

«Ο κ. Βορίδης, συνεχίζει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές ότι δεν αντιλαμβάνεται τους μηχανισμούς ανάσχεσης και εξάπλωσης της πανδημίας και ως εκ τούτου ο δημόσιος λόγος του και θέση ευθύνης του τον καθιστά επικίνδυνο. Δεν το αντιλαμβάνεται ο ίδιος και δεν μπορεί να του το εξηγήσει κανείς από τους δεκάδες μετακλητούς που έχει γύρω του. Αν θέλει μπορούμε να του τα εξηγήσουμε εμείς ή να τον πάμε μια βόλτα στο Βιολογικό της Αθήνας να του τα πούνε καλύτερα» σημείωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like