Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με όσα τολμά και παρουσιάζει εμφανιζόμενος δημόσια (VIDEO) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας το άσπρο-μαύρο ζητώντας να τον πιστέψουμε. Δεν υπάρχουν λόγια τελικά γι’ αυτόν τον επικίνδυνο, αναίσθητο αλαζόνα πρωθυπουργό,  αφού μόνο επιτυχίες δεν έχει να επιδείξει. Το αντίθετο μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει εικόνες τραγωδίας,  και μια χώρα στον «αυτόματο πιλότο» που οι πολίτες της ζουν από τύχη.

 

Η «επιτυχία» του Μητσοτάκη στο Μεταναστευτικό στον Έβρο

Στο μεταναστευτικό και ειδικότερα στον Έβρο που αναφέρεται  στο VIDEO ο Κυριάκος Μητσοτάκης η τραγωδία της εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών απεφεύχθη χάρη στην αυτοθυσία μιας χούφτας αστυνομικών και συνοριοφυλάκων,  οι οποίοι έντρομοι είδαν ξαφνικά ορδές λαθροεισβολέων να προσπαθούν να μπουν στη χώρα με τη βοήθεια του Τουρκικού στρατού, δίχως προηγουμένως η ΕΛ.ΑΣ να έχει καμία ενημέρωση από την “κοιμώμενη ΕΥΠ” του Παναγιώτη Κοντολέοντα,  που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης διόρισε ως διοικητή. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν υπήρχαν ενισχύσεις στα σύνορα,  αλλά έφθασαν από Αλεξανδρούπολη και αλλού μετά από 3 ώρες!!! Η μια χούφτα αστυνομικών και συνοριοφυλάκων«δώσανε τιτάνιο αγώνα για να κρατήσουν τους εκατοντάδες μετανάστες μακριά από τα σύνορα τις πρώτες ώρες»

Κόλαση στον Έβρο: Ο στρατός απέτρεψε την εισβολή 10.000 ατόμων - Πετούσαν πυρακτωμένα σίδερα προς τους Έλληνες - DailyPost.gr

 

Η «επιτυχία» του Μητσοτάκη στο Μεταναστευτικό στα νησιά

Kαράβι διέσχισε όλο το Αιγαίο και  έφτασε στη Τζιά, 1 ώρα έξω από την Αθήνα,όπου αποβίβασε 196 μετανάστες, και η Ε.Υ.Π δεν αντελήφθη τίποτα.

Μετανάστες στην Κέα: Αγωνία για τους 196 μετανάστες που έφτασαν εν μέσω κορωνοϊού - Δείτε βίντεο

Εξαφανίστηκαν!!! περίπου 3.000 πρόσφυγες από τη Λέσβο και  κανένας δεν γνωρίζει που βρίσκονται, όπως προέκυψε από την καταμέτρηση που έγινε μετά την πυρκαγιά στην Μόρια.

Αποκάλυψη – σοκ: Εξαφανίστηκαν 3.000 άτομα από τη Μόρια

Η τραγωδία και όχι «επιτυχία» του Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση της Πανδημίας.

Η τραγωδία αντιμετώπισης της πανδημίας από μια αποτυχημένη κυβέρνηση όπως αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτυπώνεται στο Δελτίο Τύπου της ΕΛΣΤΑΤ με ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου 2021 στο οποίο αναφέρονται τα στοιχεία των θανάτων που έλαβαν χώρα στην Ελληνική επικράτεια, κατά την εν λόγω
περίοδο, οι οποίοι προκλήθηκαν από διάφορες αιτίες, περιλαμβανομένων των θανάτων λόγω της πανδημίας Covid-19.

Παρότι λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι (ξανα) νίκησε την πανδημία η ΕΛΣΤΑΤ μας γνωρίζει πως:

Oι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις 43 εβδομάδες του 2020
(30/12/2019 – 25/10/2020) είχαν ανέλθει σε 103.946 και στις 43 πρώτες εβδομάδες του 2021 (4/1/2021 – 31/10/2021) ανήλθαν σε 115.131 .

Δηλαδή η επιτυχία που επαίρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  είναι ότι το  2021 είχαμε 11.185 περισσότερους νεκρούς Έλληνες,  από το 2020!

Με 219.077 Ελληνίδες και Έλληνες νεκρούς σε 2 χρόνια,  που σημαίνει 219.077 νεκροί /86 εβδομάδες=2.547 νεκροί την εβδομάδα ή 363 νεκροί συμπολίτες μας την ημέρα,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαίρεται για την “επιτυχή” αντιμετώπιση της Πανδημίας και δεν βλέπει τη γιγάντωση του Δημογραφικού, το οποίο όπως ανακοίνωσε η ΠτΔ κ Σακελλαροπούλου : H ενσωμάτωση των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. “Η ομαλή ένταξη τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας”, θα το ενισχύσουν δίνοντας νομιμοποιητικά έγγραφα διαμονής στην Ελλάδα σε μετανάστες .

Η “επιτυχία” του πρωθυπουργού τρομάζει,  αφού η χώρα παρουσιάζει τριτοκοσμική εικόνα πλέον,  με νοσηλεία ασθενών Covid 19 σε ράντζα των διαδρόμων των νοσοκομείων.

«Σωτηρία»: Γέμισαν ράντζα οι διάδρομοι της Γ' Πανεπιστημιακής Παθολογικής

 

Η «επιτυχία» του Μητσοτάκη στις Φυσικές Καταστροφές

Η αλήθεια και αυτής της ¨επιτυχίας” του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτυπώνεται στο πόρισμα του αντιστράτηγου ε.α του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανού Γκουρμπάτση που δημοσιεύθηκε πριν μία ημέρα!. Στο πόρισμα αποδίδονται ξεκάθαρα ευθύνες σε συγκεκριμένους φορείς της κυβέρνησης. Φυσικά αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στην επιτυχία της  “διάσωσης” του Tatoi Club, (VIDEO) την ώρα που όλη η υπόλοιπη περιοχή της Βαρυπόμπης κάηκε,  ναι αυτή στέφθηκε με επιτυχία.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Καίγονται σπίτια -Απεγκλωβίστηκαν οι περισσότεροι κάτοικοι | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

 

Δεν υπάρχουν λόγια για την εικόνα της «πολυεπίπεδης επιτυχίας»  που θέλει να μας παρουσιάζει η κυβέρνηση με τα συχνά – πολύ συχνά – διαγγέλματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και την αγαστή στήριξη των ΜΜΕ. Ο λαός όμως που καθημερινά βιώνει την ανέχεια εξαιτίας των συνεχών ανεξέλεγκτων ανατιμήσεων  και την καταστροφή της πανδημίας, αφού όλοι έχουν πλέον κάποιον γνωστό ή συγγενή που νόσησε και νοσηλεύθηκε ή έχασε τη ζωή του από Covid 19, θα καταψηφίσει την καταστροφική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα τιμωρήσει την αλαζονεία του!

 

Ζωή Στεργίου

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις