Βασίλης Κικίλιας και Παναγιώτης Αρκουμανέας προσπάθησαν να συνεργαστούν και πάλι στο υπουργείο Τουρισμού, αλλά το Μέγαρο Μαξίμου σήκωσε «απαγορευτικό» και όρισε την Ολυμπία Αναστασοπούλου στη θέση της Βίκυς Λοίζου.

Προσπάθειες ν’ αναλάβει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, στο υπουργείο Τουρισμού, έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, το προηγούμενο διάστημα τόσο ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, όσο και ο Βασίλης Κικίλιας, ωστόσο το Μαξίμου άσκησε βέτο και τελικά ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ «κόπηκε».

Συγκεκριμένα, όταν έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες ότι επρόκειτο να παραιτηθούν οι Ειδικοί και Γενικοί Γραμματείς που θα είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ξεκίνησε κύκλος επαφών σε πολλά υπουργεία για την επόμενη μέρα και την κάλυψη των θέσεων τους.

Μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Κικίλιας και Παναγιώτης Αρκουμανέας, οι οποίοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και είχαν συνεργαστεί στον τομέα της Υγείας, ο ένας από τη θέση του υπουργού και ο άλλος από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ.

Πληροφορίες του iEidiseis.gr αναφέρουν πως αμφότεροι προσπάθησαν ν’ ανανεώσουν τη συνεργασία τους, στο υπουργείο Τουρισμού, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Το Μέγαρο Μαξίμου «έκοψε» τον Παναγιώτη Αρκουμανέα, θεωρώντας πως ο κύκλος του έκλεισε – για την ώρα τουλάχιστον – μετά την παραίτησή του από την προεδρία του ΕΟΔΥ στις 2 Οκτωβρίου και έτσι όρισε την Ολυμπία Αναστασοπούλου στη θέση της Βίκυς Λοίζου.

ieidiseis.gr

EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις