Προτάσεις στο Μαξίμου και για πλήρη κλείσιμο της εστίασης, με ανάλογα μέτρα. Το μεσημέρι οι αποφάσεις.

Ρελάνς αναζητεί η κυβέρνηση μετά το κάζο που υπέστη από τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της για τα μέτρα αντιμετώπισης της της Όμικρον και τα πίσω-μπρος που ακολούθησαν.

Το πολιτικό κόστος είναι ήδη μεγάλο, ενώ η απουσία του πρωθυπουργού έστω και σε ολιγοήμερες διακοπές τις ημέρες που τα κρούσματα εκτινάχθηκαν αρχικά στις 9.284 την Τρίτη και εν συνεχεία στις 21.657 την Τετάρτη, το κατέστησαν μεγαλύτερο, αφού το λιγότερο που της καταλογίζουν οι πολίτες είναι ανεπάρκεια και έλλειψη αντανακλαστικών-η δε αντιπολίτευση μιλάει ευθέως για αναλγησία!

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν ουσιαστικά κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Σωτήρη Τσιόδρα -η επιτροπή που ακολούθως θα συνεδριάσει εκτιμάται πως θα απλώς τις επικυρώσει. Δεν αποκλείεται να ληφθούν και άλλα μέτρα, πέραν της επίσπευσης αυτών που είχαν οριστεί για τις …3 Ιανουαρίου. Μεταξύ των προτάσεων που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και το πλήρες κλείσιμο της εστίασης με ανάλογο μέτρα, αλλά και η ενίσχυσή της σε περίπτωση που χαθούν οι υπόλοιπες γιορτινές μέρες και τα ρεβεγιόν!

Η αναζήτηση στρατηγικής από την κυβέρνηση καθώς και κινήσεων εντυπωσιασμού με τις οποίες θα επιχειρηθεί να αντιστραφεί το ιδιαίτερα βαρύ για την κυβέρνηση κλίμα, αναμένεται να αναζητηθούν και καθόλο το επόμενο διάστημα…

ieidiseis.gr

EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις