⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Με νέα δήλωση του ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, «δυναμιτίζει» το κλίμα, καθώς υποστηρίζει πως αν δεν υπάρξει συμφωνία και συζήτηση θα… λυπηθούμε. 

Δηλαδή εάν η Ελλάδα δεν κάτσει να “συζητήσει”, ουσιαστικά να μοιραστεί με την Τουρκία τα εθνικά της κυριαρχικά δικαιώματα τότε θα ακολουθήσει η σύγκρουση, καθώς ο Ακάρ μίλησε για “τετελεσμένα” και ως τέτοια εννοεί κάθε απόπειρα εκ μέρους της Ελλάδας να σταματήσει τις τουρκικές έρευνες εντός της ελληνικής ΑΟΖ.

Είπε ο Ακαρ.

«Θα προστατεύσουμε σε κάθε περίπτωση τα δικαιώματα και το δίκιο μας. Επαναλαμβάνουμε υπομονετικά την πρόσκλησή μας στους συνομιλητές μας.

Σας λέμε “ελάτε να καθίσουμε, να τα βρούμε, να συζητήσουμε”.

Μην διανοηθείτε όμως να δημιουργήσετε τετελεσμένα χωρίς εμάς, θα λυπηθείτε», διαμήνυσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Προβολή εικόνας στο Twitter

πηγή:pronews.gr

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις