Κρίμα και άδικο για τον κύριο Γιώργο!

Μπορεί η κυβέρνηση να διαθέτει δύο υπουργούς επικρατείας, τόσους δεν πρέπει να διέθετε ούτε η Σοβιετική Ένωση στις δόξες της, φαίνεται όμως ότι για το ψηφοδέλτιο επικρατείας θα …επικρατήσει μόνο ο ένας!

Εάν μάλιστα κρίνω από την προθυμία του Άκη Σκέρτσου να λειτουργεί ως «αλεξίσφαιρο» για να προστατεύονται οι υπουργοί του οικονομικού επιτελείου, μάλλον η θέση έχει κλειδώσει.

Κρίμα πάντως γιατί η προσπάθεια του Γιώργου Γεραπετρίτη ήταν τιτάνια και σε πολύ πιο σοβαρά θέματα. Ήταν άλλωστε ο πρώτος υπουργός της μεταπολίτευσης, που ακρωτηρίασε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, με μία δήλωση… Μιλάω φυσικά για την περιβόητη δήλωση του για τα έξι μίλια εθνικής κυριαρχίας, όταν το δίκαιο της θάλασσας προβλέπει μόνο μέρες δικαίωμα για επέκταση στα 12. Δήλωση που επέτρεψε στους Τούρκους λίγες ώρες αργότερα, να κάνουν πανηγύρι στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.

Λογικό λοιπόν ο κύριος Γιώργος να είναι εξαιρετικά χολωμένος από την πρόθεση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να τον κατεβάσει σε μεγάλη περιφέρεια της Αττικής, με σταυρό. Τέτοιες θυσίες και να μην αναγνωρίζονται…

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις