Aθωώθηκε Κινέζα για μασάζ

58

Αθώα κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου 68χρονη Κινέζα η οποία είχε συλληφθεί για παράνομο μασάζ σε λουόμενους του νησιού μας.

Η αλλοδαπή είχε συλληφθεί στις 24 Αυγούστου 2017 το απόγευμα στην παραλία Ιαλυσού να παρέχει υπηρεσίες μασάζ  σε λουόμενους, έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η  68χρονη αλλοδαπή δεν κατείχε άδεια από την αρμόδια αρχή για αυτό συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη κατηγορούμενη για αντιποίηση επαγγέλματος μαλάκτου (παράνομο μασάζ).

Η δίκη της 68χρονης έγινε τον προηγούμενο μήνα και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κα. Μαριλένα Αυδή, έπαυσε εφ’ όρον την ποινική δίωξη.

Κατά την ακροαματική διαδικασία η κα. Αυδή υπέβαλλε ένσταση παραγραφής που αποτελεί και λόγο εξάλειψης του αξιοποίνου (το αδίκημα του 15 του Ν.Δ. 775/1970 (παράνομος άσκισις – -άσκηση επαγγέλματος μαλάκτου) τελέστηκε πριν από την 30-04-2020 και επιφέρει ποινή φυλάκισης μέχρι ένα έτος, αλλά και ένσταση περί ανυπαρξίας διάταξης της ποινικής δίωξης λόγω κατάργησης του άρθρου 111 του ΑΝ 1565/1939 (κώδικας ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος).

 

rodiaki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like