Ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 84χρονη, της συστήθηκε ως τραπεζικός υπάλληλος και ισχυρίστηκε ότι δικαιούται επιστροφή χρημάτων

Πέρασαν επτά ολόκληροι μήνες ώσπου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του απατεώνα που είχε ξεγελάσει μια ηλικιωμένη στη Σάμο, τάζοντάς της επιστροφή φόρου. Πρόκειται για έναν 25χρονο Έλληνα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 84χρονη, της συστήθηκε ως τραπεζικός υπάλληλος και ισχυρίστηκε ότι δικαιούται επιστροφή χρημάτων ως αναδρομικά από κρατήσεις προηγούμενων ετών για τη σύνταξή του συζύγου της. Όμως, της ζήτησε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε το ποσό των 8.600 ευρώ, δήθεν για… κρατήσεις του ποσού!

Μετά την καταγγελία της ηλικιωμένης, που βέβαια δεν είδε χρήματα να μπαίνουν στον λογαριασμό της, οι αστυνομικοί έκαναν πολύμηνη έρευνα από την οποία προέκυψε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκε το ανήκει στον 25χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις