Στη σύλληψη τριών ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο έκλεψαν από το σπίτι 47χρονης γυναίκας στην Τούμπα 3.500 ευρώ, καθώς και κοσμήματα και ηλεκτρονικό υπολογιστή που κοστολογούνται περίπου στα 15.000 ευρώ στο σύνολο.

Πρόκειται για δύο Έλληνες 32 και 36 ετών καθώς και για έναν 31χρονο Ουκρανό, οι οποίοι έχουν απασχολήσει τις αρχές ξανά στο παρελθόν για κλοπές, διαρρήξεις και… ανατίναξη ATM.

 

  • (3) άτομα, έπειτα από σχετικά Εντάλματα Σύλληψης, για περίπτωση ληστείας που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, σε βάρος 47χρονης Ελληνίδας, όταν με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, φορητό υπολογιστή και κοσμήματα από το διαμέρισμά της. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, αεροβόλο πιστόλι, κατσαβίδια και αντικείμενα τη νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Σημειώνεται ότι, στο παρελθόν, οι τρείς συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αρχές, με τον έναν εξ’ αυτών να έχει συμμετάσχει σε ληστείες τραπεζών και διαρρήξεις ΑΤΜ με την μέθοδο της ανατίναξης και τους υπόλοιπους δύο σε διαρρήξεις οικιών.

 

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις