“Τουρκικής εκπροσώπησης” χαρακτήρισε ο Νίκος Ρωμανός την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, με αφορμή την αμυντική συμφωνία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση ζητά τη διαγραφή του από τη ΝΔ.

Σε μια προκλητική δήλωση που οξύνει το κλίμα, σχετικά με ένα θέμα που θα έπρεπε να υπάρχει πολιτική σύγκλιση, προχώρησε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Σε δήλωσή του που δεν εκφράζει ούτε το κυβερνών κόμμα, σχολιάζοντας την αμυντική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, ο κ. Ρωμανός χαρακτήρισε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ως την “εκπροσώπηση των Τούρκων”.

“Έχουμε πάρει ως δεδομένο ότι, επειδή έγινε μια πρόταση, θα περάσει από το Κογκρέσο. Ξέρετε πάρα πολύ καλά και με το παράδειγμα των F-35 πόσο μεγάλη απόσταση έχει το ένα από το άλλο. Πρόκειται για μια διαρροή η οποία, αν επιβεβαιωθεί, πρέπει να πάει στο Κονγκρέσο και αν περάσει από το Κονγκρέσο, μετά να συζητήσουμε αυτά που λέτε.

Αυτό που λέει ο κ. Δένδιας προφανώς είναι μια θέση με την οποία συμφωνούμε όλοι, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Τσίπρα, ο οποίος ουσιαστικά έχει κάνει τον ετεροκαθορισμό, άκουσα μια ομιλία στη Βουλή η οποία ήταν ακριβώς η εκπροσώπηση των Τούρκων. Ό,τι διαρροή βγαίνει από την Τουρκία, την υιοθετεί”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρωμανός.

Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή συμμετείχε και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος στο άκουσμα των παραπάνω δηλώσεων επενέβη και σε υψηλούς τόνους ζήτησε από τον κ. Ρωμανό να ανακαλέσει όσα είπε.

“Είστε τρελός; Σας έχει καταλάβει η τρέλα; Να λέτε αυτή την κουβέντα για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Δεν ντρέπεστε λίγο; Είναι ντροπή σας! Να το πάρετε πίσω! Είστε εσείς οι πατριώτες κι εμείς είμαστε οι προδότες;”, είπε φανερά εκνευρισμένος ο κ. Κουρουμπλής.

Δείτε το απόσπασμα από το 17:12:

news247.gr

EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις