Ούτε έναν καταναλωτή δεν συνάντησε στη λαϊκή!

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το βίντεο με την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη σε λαϊκή αγοράστη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο υπουργός Ανάπτυξης συνοδευόμενος από κάμερες και φωτογράφους μπήκε στη λαϊκή αγορά όπου είχε στηθεί ένα πανό για καλωσόρισμα και άρχισε τις χαιρετούρες με τους παραγωγούς.

Στο βίντεο που είναι παραγωγή της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, ο υπουργός δεν φαίνεται να συναντάει ούτε έναν καταναλωτή!

Μάλιστα ο ίδιος έσπευσε να κάνει πανηγυρική ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι τον υποδέχτηκαν με θέρμη: «1η φορά σε μία λαϊκή αγορά (στη Νέα Φιλαδέλφεια) μετά την εφαρμογή του νόμου. Όπως βλέπετε με κυνηγάνε…με περίμεναν με μαύρες σημαίες κλπ….και όμως αυτά έλεγαν στην Βουλή όταν ψήφιζα το νόμο…! Να πηγαίνετε στις λαϊκές! Τους ευχαριστώ όλους για την υποδοχή τους!» έγραψε.

Άδωνις Γεωργιάδης
@AdonisGeorgiadi
1η φορά σε μία λαϊκή αγορά (στη Νέα Φιλαδέλφεια) μετά την εφαρμογή του νόμου. Όπως βλέπετε με κυνηγάνε…με περίμεναν με μαύρες σημαίες κλπ….και όμως αυτά έλεγαν στην Βουλή όταν ψήφιζα το νόμο…! Να πηγαίνετε στις λαϊκές! Τους ευχαριστώ όλους για την υποδοχή τους!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Μια επίσκεψη η οποία μοιάζει το λιγότερο… στημένη στην επικοινωνιακή προσπάθεια του Άδωνι να πείσει για την δημοφιλία του

Dirty Frank
@yioults1
Ο άλλος πήγε στην λαϊκή με το συνεργείο της Φίνος φιλμ. Καθόλου στημένο

Εικόνα

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις