Χρειάστηκαν σχεδόν δύο μήνες για να ξετυλιχθεί το κουβάρι μιας περίεργης υπόθεσης που αφορούσε καταγγελία εις βάρος ενός πατέρα από την Συρία για λεκτική και σωματική κακοποίηση της συζύγου του αλλά και των δυο κοριτσιών του που βρίσκονται στην εφηβεία. Η μητέρα κατέθεσε την καταγγελία στην δικαιοσύνη για επίθεση σε βάρος της και την υπερασπίστηκε η 15χρονη κόρη της που ζήτησε να φύγουν για την Γερμανία.

Με εισαγγελική απόφαση τα δύο κορίτσια φιλοξενήθηκαν μερικές ημέρες στο Νοσοκομείο του Βόλου και στη συνέχεια (από την Μ. Πέμπτη) στο Ορφανοτροφείο , μέχρι να ολοκληρωθεί η κοινωνική έρευνα για το οικογενειακό περιβάλλον τους. Η μητέρα φιλοξενήθηκε στο Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών.

Όλο αυτό το διάστημα η μητέρα αναιρούσε τα λεγόμενά της, και πότε υποστήριζε πως ο σύζυγος ήταν βίαιος και πότε όχι. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και οι καταθέσεις της 15χρονης κόρης της.

Η εισαγγελέας αποφάσισε η 15χρονη και η 12χρονη να επιστρέψουν σπίτι τους μαζί με την μητέρα τους, καθώς αποδείχθηκε πως η σύζυγος με την καταγγελία της “εκδικήθηκε” τον άντρα της γιατί πίστευε πως φλερτάριζε διαδικτυακά.

Η Εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου, ανακάλεσε τη διάταξη με την οποία τα δύο ανήλικα κορίτσια φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου καθώς αποδείχθηκε πως κακοποίηση δεν υπήρξε, αλλά οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν διαταραγμένες και η σύζυγος ήθελε να φύγει με τα παιδιά για την Γερμανία, όπου ζουν οι συγγενείς της.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις