Κως: Κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων

28

Διάφορα αντικείμενα από δωμάτια ξενοδοχείων όπου διέμεναν τουρίστες στην Κω, αφαιρούσαν δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 24 και 20 ετών αντίστοιχα.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω,  οι οποίοι συνέλαβαν τον 24χρονο, ενώ ο συγκατηγορούμενος του αναζητείται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 24χρονος κατηγορείται  ότι το χρονικό διάστημα από τις 28 Μαΐου έως και τις 29 Ιουνίου 2022, κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες «επισκεπτόταν» δωμάτια καταλυμάτων από τα οποία αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα των ενοίκων όπως γυαλιά ηλίου, κινητά τηλέφωνα, πρέσα μαλλιών κ.α.

Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπής, μία εκ των οποίων ο 24χρονος φέρεται να την τέλεσε μαζί με τον 20χρονο συγκατηγορούμενο του. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για κλοπές και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

 

Έκλεψε μηχανάκι

Στη δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει 38χρονος έλληνας ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή μοτοποδηλάτου.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 38χρονος αφαίρεσε προχθές (29 Ιουνίου) το μεσημέρι ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο από χώρο στάθμευσης.  Το δίκυκλο κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

rodiaki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like