Εργολάβος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κηφισιάς μπήκε χθες και σήμερα με σκαπτικά μηχανήματα μέσα στο γήπεδο και άρχισε να καταστρέφει το ταρτάν – Προκλήθηκε ένταση που έφερε την παρέμβαση της αστυνομίας

Μια ελεγκτέα απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού προσώπου για τον αθλητισμό, «Δημήτριος Βικέλας» και σε αντίθεση με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κηφισιάς, οδήγησε σε εντάσεις, προσαγωγές και μηνύσεις στο Ζηρίνειο.

Εργολάβος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κηφισιάς μπήκε χθες και σήμερα με σκαπτικά μηχανήματα μέσα στο γήπεδο και άρχισε να καταστρέφει το ταρτάν προκειμένου να διαμορφωθεί ο αγωνιστικός χώρος που φιλοξενεί αθλητές του στίβου σε γήπεδο ποδοσφαίρου που θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Κηφισιάς στη Super League 2.

Την ίδια στιγμή στο γήπεδο βρέθηκαν κάτοικοι και δημοτικοί σύμβουλοι για να διαμαρτυρηθούν διότι η διαμόρφωση του γηπέδου μειώνει τις διαδρομές του στίβου κρίνοντας το ακατάλληλο για αγώνες.

Ως αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ένταση και ο εργολάβος της ποδοσφαιρικής ομάδας να καλέσει την αστυνομία και να ακολουθήσουν προσαγωγές και μηνύσεις εκατέρωθεν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις