Με την καριέρα του πληρώνει ασυγκράτητος διοικητής πυρηνικού υποβρυχίου τις Βρετανίας το έξαλλο σεξ που έκανε με γυναίκα ναυτάκι, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο υποβρύχιο.

Ο 43χρονος Γκάρι Πάτερσον, σύμφωνα με πηγές του βρετανικού πολεμικού ναυτικού, τις οποίες επικαλούνται βρετανικές εφημερίδες, ήταν ο αξιωματικός με τον μεγαλύτερο βαθμό στο πυρηνικό υποβρύχιο «HMS Victorious». Υπό τις διαταγές του είχε 160 άνδρες και δύο γυναίκες, με τη μία από τις οποίες έκανε ερωτική σχέση. Οι ανώτεροί του έμαθαν τα χαΐρια του όταν έγινε σούσουρο για το ασυγκράτητο ζευγάρι στη ναυτική βάση HMNB Clyde, στην οποία δένει το υποβρύχιο. Κατά την ανάκριση, ο Πάτερσον αρνήθηκε τα πάντα και τότε διατάχθηκε να κατασχεθούν κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και διάφορα laptops που του ανήκαν.

Μετά την εξέτασή τους από ειδικούς, εντοπίστηκαν βίντεο και φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου που είχε βγάλει με το κινητό του ο Πάτερσον όταν έκανε σεξ με τη νεαρή μέλος του πληρώματος.

Από αυτές προέκυψε ότι το ζευγάρι επιδιδόταν σε άγριες ερωτικές συνευρέσεις τόσο μέσα στη ναυτική βάση όσο και μέσα στο πυρηνικό υποβρύχιο, όταν βρίσκονταν σε αποστολές. Ακόμη και η πιο «αθώα» από τις φωτογραφίες, μια selfie που έβγαλε ημίγυμνος ο Πάτερσον μέσα στο υποβρύχιο, ήταν ενοχοποιητική για τον 43χρονο αξιωματικό, καθώς ο κανονισμός του πολεμικού ναυτικού απαγορεύει ρητά τις φωτογραφίες μέσα στα πυρηνικά υποβρύχια.

Ο Πάτερσον τέθηκε άμεσα σε αργία, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για την αποπομπή του από το πολεμικό ναυτικό ύστερα από 27 χρόνια υπηρεσίας, την οποία ο βρετανικός Τύπος θεωρεί δεδομένη, καθώς τα μέλη των πληρωμάτων απαγορεύεται να έχουν ερωτικές σχέσεις μεταξύ τους.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις