Οι εξελίξεις γύρω από την ανεξιχνίαστη υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, αρχίζουν να τρέχουν και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Είτε έτσι, είτε αλλιώς.

Όχι όμως από την κυβέρνηση η οποία φοβάται και τρέμει τον ίσκιο της να ανοίξει τώρα το θέμα, αλλά από εμάς τους ίδιους. Από μία έρευνα, δύο ετών, με σημαντικό αρχείο. Σε καλά χέρια.

 

 

 

 

-Τα συνεχή αποκαλυπτικά δημοσιεύματα,

-οι μαρτυρίες,

-η δημοσιοποίηση συμβάντων, έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο γιατί εκτίθενται πρόσωπα και θεσμοί. Το ζητούμενο είναι: Μία ακόμα παγίδα του καθεστώτος; Μπορεί. Τις παγίδες όμως, έχουμε μάθει τόσα χρόνια να τις ξεπερνάμε. Και να τις αποφεύγουμε.

Η ΕΛ.ΑΣ θέλοντας να δείξει ανεξαρτησία και πιεζόμενη προφανώς από κυβερνητικούς κύκλους, για “ξεκάρφωμα”, δείχνει ότι είναι έτοιμη να αγγίξει τα ανέγγιχτα. Για να ξεστρατίσει ή για να δείξει ότι ασχολείται. Πάντα υπό εντολές και καθοδήγηση. Ή για να “κοιμήσει”, να παραπλανήσει, να ρίξει στάχτη στα μάτια, να γίνει επικίνδυνη, και στο τέλος, να ψάξει για “άλλοθι”. Όχι όμως από εμάς.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της εφημερίδος μας, στην Ασφάλεια Αττικής- στην οποία ουδέποτε είχαμε εμπιστοσύνη στις κινήσεις της καθ’ όσον (και αυτό δεν αφορά πρόσωπα αλλά το καθεστώς, οποιουδήποτε χρώματος και κομματικών γραφείων),  προτείνεται μάρτυρας ο οποίος ουδέποτε κατέθεσε για την υπόθεση, όμως τα ξέρει όλα. Ή τα περισσότερα. Αν δεν πάει, ο νόμος λέει βίαιη προσαγωγή. Λέει… 

Εκτός αυτού, ο επόμενος προτεινόμενος- για την δήθεν εξιχνίαση- θα είναι κεραυνός στα κεφάλια τους. Από το εφοπλιστικό λόμπι. Και τότε θα δούμε, εάν το μεγάλο κεφάλαιο καταδέχεται να μπει, σε ανακριτικά γραφεία. Θα σας κρατάμε ενήμερους. Και να δούμε, πόσο θα διαρκέσει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, κύριοι.

Εμείς, έχουμε υπομονή. Τεράστια. Μόνον προσέξτε μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι. Και να προσέχετε τη νύχτα. Γιατί όποιος νύχτα περπατεί…

skoumas-antoniadis-xios-dimitriadis

Την υπόθεση “τρέχει” ο ποινικολόγος, Νίκος Αντωνιάδης. Και αυτό, νομίζουμε πως λέει από κάτι, μέχρι πολλά.

makeleio.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις