Τι έψαχναν οι αστυνομικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων στη Σαντορίνη.

Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία για διαφθορά και χρηματισμό, οδήγησε τους «αδιάφθορους» στο σπίτι του πρώην διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σαντορίνης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η έρευνα από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης, που φέρεται να εμπλέκεται το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των ερευνών, όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι «αδιάφθοροι» έχουν εντοπίσει χρηματικό ποσό και διερευνούν τον τρόπο απόκτησής του.

Ο αξιωματικός είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για «παραβατική συμπεριφορά», όμως αργότερα αθωώθηκε αμετάκλητα, ενώ εκδόθηκε ανακοίνωση αποκατάστασης του, από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα οι κατηγορίες αφορούσαν: «διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα υπηκόων τρίτης χώρας που δεν υποβλήθηκαν στον έλεγχο του άρθρου 5 Ν.4251/2014, από περισσότερους των δύο υπαιτίους, που ενήργησαν από κοινού και εκ κερδοσκοπίας, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρησης εξουσίας κατ’ εξακολούθηση, της δωροληψίας υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφίας με χρήση από υπαιτίους που διαπράττουν πλαστογραφίες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με όφελος άνω των 30.000 ευρώ, κατ’ εξακολούθηση και της συγκρότησης κατ’ εντολή σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων του άρθρου 216 Π.Κ. και διευκόλυνσης παράνομης εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από κερδοσκοπία».

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις