Τον εγκαλεί η αντιπολίτευση ότι κρύφτηκε και άφησε την πόλη με βουλωμένα φρεάτια!

Ι. Αποστολάκης: Κρύφτηκε ο Μπέος στην πλημμύρα του Βόλου, άφαντος

Στα νέα πλημμυρικά φαινόμενα στον Βόλο και στην Δημοτική Αρχή Μπέου, αναφέρεται με σχόλιό του ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Μαζί για τον Βόλο” κ. Ιάσονας Αποστολάκης

Αναφέρει:

Σε κάθε συμβούλιο όταν στριμώχνεται, αφού βρίσει όπως αυτός ξέρει αποχωρεί φωνάζοντας ”Σας συνδέω με Κάϊρο” ειρωνευόμενος.
Δε γνωρίζω σχετικά με Κάϊρο αλλά σίγουρα αν προσπαθήσει κάποιος να συνδεθεί με Τσουκριά να βρει το Δήμαρχο, όλο προώθηση θα του βγάλει.

Ο Μπέος υποδέχθηκε καλλονές influencers στον «παράδεισο» της Τσουγκριάς
Λέει και δείχνει πως είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Όμορφο άθλημα όντως (με παρακμιακούς όμως παράγοντες) αλλά μάλλον ξέρει καλύτερα από κρυφτό.
Κρύφτηκε ο δήμαρχος.
Πλημμύρισε ο Βόλος που ήταν και πάλι ανοχύρωτος, με ακαθάριστα φρεάτια, ενώ αναμενόταν η τρομερή πράγματι βροχή.

Κατακλυσμός στο Βόλο - Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια – Συναγερμός στην Πυροσβεστική (βίντεο-φώτο) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Βόλος | ANT1 NEWS

Ο Α. Μπεος άφαντος. Μόνο φιγούρα.
Όταν χρόνια φωνάζουμε για τις κακοτεχνίες και την προχειρότητα με την οποία σχεδιάζεται η αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής, όταν λέμε πως άλλες είναι οι προτεραιότητες και οι πραγματικές ανάγκες, κάποιοι γελούσαν και μας αποκαλούσαν απλά αντι-Μπεϊκούς. Αρκούνται τώρα στους κόμβους, τα λαμπάκια τους Κενταύρους και τις ανακοινώσεις για.. ποδηλατοδρόμιο;
Ήμουν 25 ετών όταν με μια αντίστοιχη πλημμύρα το 2006 όλα τα τοπικά ΜΜΕ ήταν στα κάγκελα, η πόλη έμεινε χωρίς τραίνο για μήνες λόγω πτώσης γέφυρας.
Τώρα όμως και καλά είναι αλλιώς.
Η πραγματικότητα όμως δεν κρύβεται.
Οκτώ χρόνια με την παρούσα δημοτική αρχή και δεν έχει γίνει εφικτό να καθαρίζονται έστω τα φρεάτια στην ώρα τους. Όσο για τους κόμβους υπάρχει άραγε σοβαρή υδραυλική μελέτη ή μόνο λουλούδια και αγάλματα να στολίζουν την πλημμύρα; Υπάρχουν ευθύνες, δεν είναι μόνο η κλιματική αλλαγή.

Πτώσεις δέντρων και πλημμυρισμένοι δρόμοι στον Βόλο | ΣΚΑΪ
Θυμηθείτε προσφάτως στην Αγριά.
Δεν είναι απλά συγκυρία και τύχη. Όταν αυτά συμβαίνουν συνέχεια τότε είναι προφανές ότι υπάρχουν υπεύθυνοι για την ανυπαρξία έργων υποδομών, ελέγχου, ετοιμότητας.

Αυτά για τα οποία έχουν εκλεγεί οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές. Οι οποίες αυτοθαυμάζονται στον καθρέφτη τους.

 

Με πληροφορίες από:myvolos.net

photo:ant1-thenewspaper.gr-e-thessalia.gr-

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις