⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Κατηγορούνται για αμέλεια και θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Απολογούνται σήμερα οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία, όταν εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι.

Ο πατέρας και η μητέρα της μικρούλας, ηλικίας 29 και 27 ετών αντίστοιχα, κατηγορούνται για αμέλεια και θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το 8χρονο κορίτσι έπαιζε σε γειτονιά Ρομά όταν βρήκε τρόπο να μπει σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, στο οποίο και εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει από θερμοπληξία.

Όταν το παιδί εντοπίστηκε, ήταν ήδη αργά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν στη ζωή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις