Συνομιλώντας ο Γ.Φλωρίδης στον αέρα του « Σκάι» με έναν από τους καλύτερους αγιογράφους του Μητσοτάκη τον έστειλε αδιάβαστο.

Ευτυχείς όσοι δεν πέρασαν ποτέ από το ΠΑΣΟΚ και ευτυχέστεροι όσοι δεν υπήρξαν οπαδοί του Κ. Σημίτη.

Δεν έχουν να λυπούνται σήμερα για το κατάντημα κάποιων «σοσιαλιστών» του πάλαι ποτέ «εκσυγχρονισμού», αφού εκβράσθηκαν από το εκλογικό σώμα και τρέχουν πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους ελεήσει.

Η πιο αξιοθρήνητη περίπτωση είναι ο Γ. Φλωρίδης, υφυπουργός και για ένα φεγγάρι υπουργός της σημιτικής εποχής του ΠΑΣΟΚ.

Ως τώρα έκανε καριέρα ως ικέτης του Μητσοτάκη, βρίζοντας τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είδε προκοπή και πέρασε στα «σκληρά»: εμφανίζεται ως ο φανατικότερος υποστηρικτής του Πρωθυπουργού στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Συνομιλώντας στον αέρα του « Σκάι» με έναν από τους καλύτερους αγιογράφους του Μητσοτάκη τον έστειλε αδιάβαστο.

Αυτό που κατάλαβε ο εν λόγω Φλωρίδης από όσα γίνονται , λέγονται και γράφονται αυτές τις μέρες- εντός και εκτός της χώρας-είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε επιχείρηση αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.

Ο Φλωρίδης ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης ένα φεγγάρι και βγάζει από μέσα του τον αστυνόμο Κλουζώ: αποκαλύπτει ότι τη δουλειά την έστησαν κάποια «κέντρα, συντονισμένα από πριν» για να «κοντύνουν» τον Πρωθυπουργό.

Αλλά ο Φλωρίδης επαγρυπνεί. Δηλώνοντας ότι «παροικεί την Ιερουσαλήμ»- εμείς για το Κιλκίς ξέραμε- τους ξεσκεπάζει: «ξέρουμε, μπορούμε να υποψιαστούμε τι έχει γίνει».

Ξέρει, αλλά δεν λέει. Θα το αποκαλύψει προσεχώς, γιατί «ο κόσμος δεν θέλει να ακούει γρίφους τώρα». Προτιμάει τις μ…..ς

Από τι μας απάλλαξε ο Μεγαλοδύναμος…

Γ.Λ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις