«Κανείς δεν πιστεύει στα σοβαρά πως ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας αυταρχικός ηγέτης», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

Μπορεί τα αιχμηρά δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών να έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο, ωστόσο ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι «κανείς δεν πιστεύει στα σοβαρά» τα όσα μεταδίδουν ορισμένα από αυτά.

Spiegel, Le Monde, Τhe Guardian, New York Times, La Republica, Politico είναι μερικά από τα διεθνώς αναγνωρισμένα για την εγκυρότητά τους ΜΜΕ τα οποία έβαλαν στο στόχαστρό τους τον έλληνα πρωθυπουργό με «φόντο» το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μόλις χθες, Τετάρτη (31/8) το Spiegel ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, διολισθαίνει επίσης όλο και περισσότερο προς την απολυταρχία και τον αυταρχισμό, κάτι που επισήμαναν και άλλα διεθνή ΜΜΕ, όπως για παράδειγμα η Le Monde προχθές.

Ωστόσο, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, περιορίστηκε να πει ότι τα διεθνή ΜΜΕ «μεταδίδουν μία εικόνα σε πλήρη διάσταση με την πραγματικότητα, κανείς δεν πιστεύει στα σοβαρά πως ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας αυταρχικός ηγέτης».

ieidiseis.gr

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις