Ούτε… σταγόνα πετρέλαιο δεν άφησαν οι δράστες σε Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας οικογένειας στο Μελισσοχώρι. Το συμβάν έλαβε χώρα ξημερώματα Παρασκευής όταν άγνωστοι δράστες, άνοιξαν το ρεζερβουάρ του φορτηγού και αφαίρεσαν όλο το πετρέλαιο που περιείχε, αξίας ύψους 100 ευρώ.

«Το ντεπόζιτο ήταν γεμάτο αφού είχε προηγηθεί μια δουλειά στην Κατερίνη. Όταν ο σύζυγος μου πήγε το πρωί να βάλει μπροστά το φορτηγό, το λαμπάκι ήταν κόκκινο και το ρεζερβουάρ τελείως άδειο» δήλωσε στο Polites Oraiokastrou η σύζυγος του ιδιοκτήτη, ο οποίος ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή το πρωί της Παρασκευής και κατήγγειλε στη συνέχεια το γεγονός.

Από το ξεκίνημα του πολέμου στην Ουκρανία οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ εκτοξεύθηκαν. Παράλληλα φαίνεται πως αυξήθηκαν μαζί τους και οι κλοπές ντίζελ από φορτηγά. «Θεωρούμε δεδομένο ότι οι κλοπές καυσίμων έχουν αυξηθεί», σημείωσε στο Polites Oraiokastrou ιδιοκτήτης υγρών καυσίμων για να προσθέσει: «Δεν γνωρίζουμε φυσικά την κάθε περίπτωση, διότι σπάνια γίνονται καταγγελίες στην αστυνομία. Το ποσοστό εξιχνίασης είναι κατά συνέπεια πολύ χαμηλό».

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις