Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο κυβερνητικό σχήμα

Δύσκολο το σταυρόλεξο που πρέπει να επιλύσουν βουλευτές αλλά και υπουργοί της κυβέρνησης τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Όπως σας αποκάλυψα νωρίτερα, πλήθος βουλευτών από όλη την Ελλάδα πιέζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγκρουστεί μετωπικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Υπάρχουν όμως βουλευτές και υπουργοί οι οποίοι διατηρούν εξαιρετικά στενές σχέσεις με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και έχουν βρεθεί κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Πλήρης είναι και η αφωνία πολλών βουλευτών του Πειραιά με εξαίρεση τον Χριστόφορο Μπουτσικάκη ο οποίος ανάρτησε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μπουτσικάκης Χριστόφορος
@BoutsikakisChr

Εικόνα

 

Υπάρχουν όμως και οι υπουργοί που βλέπουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, όπως για παράδειγμα η Σοφία Ζαχαράκη που πριν από λίγο ακύρωσε συνάντηση που είχε με «κομματάρχη», αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να πηγαίνουμε σε εκλογές…

Κάποιοι άλλοι όπως ο Λευτέρης Αυγενάκης μπορεί να μην παίρνουν ξεκάθαρα θέση, οι κούτες μετακόμισης όμως που πηγαινοέρχονται στα γραφεία τους, έχουν την δική τους ερμηνεία…

Υπάρχει όμως κι άλλη μία εξαιρετικά σοβαρή εξέλιξη η οποία δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Εξέλιξη που μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά και σχετίζεται με μία συνάντηση που πρόκειται να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίαν συντόμως. Είναι τόσο σημαντική που δεν την γνωρίζουν ούτε οι πλέον στενοί συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις