Ισραήλ: Στρατιώτης πυροβόλησε και σκότωσε άνδρα που τον μπέρδεψε με Παλαιστίνιο τρομοκράτη

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

«Αισθάνθηκα ότι απειλούμαι, με πλησίασε με ύποπτο τρόπο» δήλωσε ο δράστης

Νεκρός είναι ένας άνδρας στο Ισραήλ ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από ισραηλινό στρατιώτη που τον πέρασε για «Παλαιστίνιο τρομοκράτη». «Η συμπεριφορά του θεώρησε ύποπτη», ανακοίνωσε η αστυνομία χωρίς να ταυτοποιήσει το θύμα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο νεκρός είναι ένας άνδρας περίπου 40 ετών, τον οποίο ο στρατιώτης «μπέρδεψε με Παλαιστίνιο τρομοκράτη».

Ο στρατιώτης βρισκόταν σε στάση λεωφορείων στη Ραανάνα, στο κέντρο του Ισραήλ. «Αισθάνθηκε ότι απειλείται όταν ένας πολίτης τον πλησίασε με ύποπτο τρόπο, τον οποίο αρχικά ερμήνευσε ως απόπειρα ληστείας», ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Δύο άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά από τα πυρά του στρατιώτη και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Μείρ της γειτονικής πόλης Κφαρ Σάμπα, πρόσθεσε η αστυνομία τονίζοντας ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Ο στρατός δεν σχολίασε τις πληροφορίες και δεν είναι γνωστό αν έχει συλληφθεί ο στρατιώτης

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις