«Αναστεναγμοί» σε εκείνους, που απ ό,τι λένε οι κακές γλώσσες, ήσαν σε συνεννόηση τους τελευταίους μήνες μαζί της για πιθανή μεταγραφή της Εύας Καϊλή στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο.

Λογικά, η διαγραφή ενός επώνυμου στελέχους, με βαρύ τίτλο στο Ευρωκοινούλιο, προκαλεί αμηχανία στο κόμμα με το οποίο πολιτεύεται και χαρά στα αντίπαλα.

Στην περίπτωση της Εύας Καϊλή, ωστόσο, τα συναισθήματα μετά την είδηση ότι ανακρίνεται από την βελγική ομοσπονδιακή αστυνομία για δωροδοκία από το Κατάρ και την απόφαση του Ν. Ανδρουλάκη να τη θέσει εκτός ΠΑΣΟΚ, τα συναισθήματα ήταν αντίστροφα.

Στη μεν Χαριλάου Τρικούπη, παρά τους προφανείς τριγμούς στο κόμμα από το γεγονός ότι προσάγεται ένα κορυφαίο στέλεχός του ως ύποπτο για διαφθορά και μάλιστα, με την ιδιότητα της μίας εκ των 14 αντιπροέδρων του Ευρωκοινοβουλίου, αρκετοί χαμογελούσαν μέσα από τα δόντια τους.

Αντιθέτως, στη ΝΔ, η είδηση της ανάκρισής της, προκάλεσε βαρύς αναστεναγμούς.

Ιδιαίτερα σε εκείνους, που απ ό,τι λένε οι κακές γλώσσες, ήσαν σε συνεννόηση τους τελευταίους μήνες μαζί της για πιθανή μεταγραφή της στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο στις επόμενες ευρωεκλογές.

Ε. Τ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις