Σε ανάρτησή του την Πέμπτη, ο Υπουργός και ελεγχόμενος για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, αναπαρήγαγε δημοσιεύματα φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ που ισχυρίζονται ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε την αίτηση ακυρότητας της Εισαγγελέως Διαφθοράς σε σχέση με τις αντιδικονομικές μεθοδεύσεις που οδήγησαν στη δίωξή της . Μάλιστα τα δημοσιεύματα και ο Υπουργός έκαναν λόγο για ομόφωνη απόφαση εναντίον της εισαγγελέως που ερευνά το τεράστιο σκάνδαλο.

Φωτογραφία προφίλ, ανοίγει τη σελίδα προφίλ στο Twitter σε νέα καρτέλα

Άδωνις Γεωργιάδης
@AdonisGeorgiadi
Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών: Απέρριψε ομόφωνα την αίτηση ακυρότητας της Ε. Τουλουπάκη | eReportaz
Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών: Απέρριψε ομόφωνα την αίτηση ακυρότητας της Ε. Τουλουπάκη
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε ομόφωνα την αίτηση ακυρότητας που κατέθεσε η κ. Τουλουπάκη, προκειμένου να αποφύγει την δίωξη που παρήγγειλε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος…
ereportaz.gr

Ασήμαντη λεπτομέρεια ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής. Εκτός βέβαια, αν ιστοσελίδες και πολιτικοί γνωρίζουν τις απόψεις και την ψήφο των μελών του δικαστικού συμβουλίου, πριν συνεδριάσει, ή ακόμη χειρότερα αν την υπαγορεύουν κιόλας. Άλλωστε στην υπόθεση της Ελένης Τουλουπάκη, όλα όσα της έχουν συμβεί μέχρι τώρα στην προσπάθεια να εξιχνιάσει τις ευθύνες πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis, έχουν προαναγγελθεί με κάθε λεπτομέρεια ακόμη και από το βήμα της Βουλής.

πηγή:candiadoc.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις