Το προφίλ του «λαϊκού πολιτικού» που θέλει να δημιουργήσει ενόψει των εκλογών.

Μετά τους «αριστερούς του χαβιαριού» στο στόχαστρο του πρωθυπουργού για την κριτική που ασκούν στο food pass βρέθηκαν και οι «φιλελεύθεροι πολυτελείας»!

Το κύριο δεν είναι ποιοι τον ενόχλησαν τόσο και ξεκίνησε την επίθεση αυτή! Με εξαίρεση ίσως το Αλέκο Παπαδόπουλο, οι υπόλοιποι «φιλελεύθεροι» και «εκσυγχρονιστές» σιώπησαν και αυτή τη φορά, καθώς έχουν εξελιχθεί οι «ναι σε όλα» του μεγάρου Μαξίμου! Ενόχλησε, όμως, περισσότερο κάποια αρθρογραφία στην πρωινή του Φαλήρου, αλλά και αυτό δεν αρκούσε για την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός στους «φιλελεύθερους»!

Το food pass, βλέπετε, δεν είναι απλά και μόνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα επίδομα για την αλίευση ψήφων. Μετεξελίσσεται σε ένα σοβαρό «όπλο» για την αλλαγή ταυτότητας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος προτάσσει ότι τα παίρνει από τους ισχυρούς (εν προκειμένω από τα διυλιστήρια) και τα δίνει στους πολλούς για να αντιμετωπίσουν την «ακρίβεια Πούτιν» που δεν τους επιτρέπει να βγάζουν πέρα το ..μισό μήνα με τα εισοδήματα που έχουν! Το αν τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων δημιουργούνται από τις υψηλές τιμές της ενέργειας και, συνεπώς, προέρχονται από τις τσέπες των πολλών δεν αποτελούν παρά …ψιλά γράμματα για το Μαξίμου και το εξωθεσμικό σύστημα που το στηρίζει, όπως …ψιλά γράμματα αποτελεί το ότι φορολογεί τα υπερκέρδη τους με 33%- το χαμηλότερο συντελεστή που επιτρέπει η ΕΕ, αντί για 90% που είχε εξαγγείλει! «Ψιλά γράμματα», επίσης είναι ότι επιδοτείται η ακρίβεια των σούπερ μάρκετ και άλλων επιχειρηματικών κλάδων αντί να αντιμετωπίζεται!

Η αλήθεια είναι πως ο πρωθυπουργός δεν ενδιαφέρεται πλέον ούτε για τους «ακροκεντρώους» και τους «εκσυγχρονιστές», ούτε για τους «φιλελεύθερους»- με ελάχιστες εξαιρέσεις μοιάζουν με «πιστά σκυλιά» που δεν απομακρύνονται από δίπλα του, ενώ έχουν χάσει και την απήχησή τους στην κοινωνία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται πλέον για τις ψήφους της λαϊκής δεξιάς και της ακροδεξιάς, αλλά και για «λαϊκούς» ψήφους , σε μια εμφανή προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω του ενόψει των εκλογών το προφίλ ου για χρόνια έχει εμπεδωθεί στους έλληνες πολίτες, αυτό του «νεοφιλελεύθερου» πολιτικού.
Και αυτό επιχειρεί να το ενισχύσει με το food pass, το πιο παλαιοκομματικό μέτρο των πολλών τελευταίων χρόνων!

ΥΓ: Φοβερή η αντίδραση του Λευτέρη Κουσούλη! Ο οποίος έδειξε πως υπάρχουν ακόμα (έστω και μόνος του) φιλελεύθεροι στην Ελλάδα!

ieidiseis.gr

eurokinissi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις