⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη Google…Το “μακροβούτι” στα σκάνδαλα από την Νέα Δημοκρατία…Η αναζήτηση συγκυβερνήτη “ότι νάνε” από το ΣΥΡΙΖΑ και …Τα 4.000 πρόσωπα που ζητούν να μπουν στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης, που ετοιμάζει το 1ο συνέδριο της.
Το τι γίνεται αυτές τις μέρες, τουλάχιστον στα κοινοβουλευτικά κόμματα, δεν έχει προηγούμενο. Όλοι γνωρίζουν ότι η προκήρυξη των εκλογών είναι προ των πυλών.
Η απροθυμία πολιτευτών του ΠΑΣΟΚ να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού γνωρίζουν ότι αν δεν είναι στην ομάδα Ανδρουλάκη δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους. Ήδη οι πρώτες μεγάλες απώλειες από τις αποσύρσεις υποψηφιοτήτων από τους Βαγγέλη Γάκη στην Αιτωλοακαρνανία, Ηλία Λιβάνη – γιο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Αντώνη Λιβάνη- αλλά και του Λευτέρη Χρυσοφάκη στον Πειραιά δείχνουν τα πρώτα σημάδια.Ειδικά η περίπτωση Λιβάνη έχει μία αξία, διότι είχε συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και η απόσυρσή του δείχνει ότι μάλλον υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το ποιος πρέπει να κυριαρχήσει στην Κεντροαριστερά.Ασφαλώς, κακό έκανε στο ΠΑΣΟΚ και η περίπτωση υπεράσπισης των drag gueens και των τρανς που έλεγαν παραμυθάκια σε παιδιά. Αυτά είναι γελοιότητες για το μέσο ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ, που έχει και κάποιο όριο στις προοδευτικές πολιτικές και πάλι καλά που βγήκε η Κατερίνα Λάσπα (ευτυχώς που υπήρχε και αυτή) να διαχωρίσει τη θέση της.
Τώρα πάμε στη ΝΔ, όπου είχαμε δεύτερη περίπτωση Πάτση, αυτή του Θέμη Χειμάρα, ο οποίος πιάστηκε να έχει δοσοληψίες με το δημόσιο, ενώ δεν θα έπρεπε. Και οι 2 περιπτώσεις δεν ανιχνεύτηκαν “εκ των έσω” αλλά αποκαλύφθηκαν από την αντιπολίτευση. Βέβαια μιλάμε για χειροπιαστές “γιδοκλοπές”, γεγονός που δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά η Νέα Δημοκρατία, από την διαγραφή τους.
Και εδώ θα πρέπει να τονίσουμε και την λάθος διαχείριση για πολλοστή φορά. Μέχρι την παραίτηση του στελέχους, στη ΝΔ παρέπεμπαν στις δηλώσεις-εξηγήσεις του βουλευτή και μετά από λίγο παραιτήθηκε. Ακόμη και σήμερα το πρωί τον υπεράσπιζαν στα τηλεοπτικά πάνελ.
Η διαχείριση πολιτικής είναι ένα σπορ, που δεν γνωρίζει το Μεγάρο Μαξίμου.
Αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει γκρίνια καθώς βλέπουν ότι το ζήτημα της προοδευτικής διακυβέρνησης είναι όνειρο θερινής νύκτας, αφού έχουν βγει στην πιάτσα και απευθύνονται σε όποιον νάναι φτάνει να σχηματίσουν κυβέρνηση.
Το ΚΚΕ ξέκοψε κάθε τέτοια συζήτηση, έστω και ως σενάριο.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


















































