Στις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, μετά τη γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου για το θέμα της ενημέρωσης για τις παρακολουθήσεις από την ΑΔΑΕ, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ως πολιτικός αρχηγός, όφειλε να γνωρίζει σε βάθος το Σύνταγμα.

Επιπλέον, απαντώντας στα όσα δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, ο Γιάννης Οικονόμου υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση σέβεται και τιμά την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη δίχως αστερίσκους και υποσημειώσεις. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε μάλιστα ότι στις δηλώσεις του, πως ο Νίκος Ανδρουλάκης ομολογεί ότι θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte.

«Ο κ. Ανδρουλάκης, προτού επικαλεστεί τους θεσμούς και βασικές αρχές της δημοκρατίας μας, όφειλε ως πολιτικός αρχηγός, να γνωρίζει επακριβώς και σε βάθος το Σύνταγμα, πράγμα που δεν φαίνεται από το περιεχόμενο και το πνεύμα της δήλωσής του στο οποίο ταυτίζει τη Δικαιοσύνη με την κυβέρνηση» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε δήλωσή του. «Ο κ. Ανδρουλάκης, πίσω από τα βαρύγδουπα λόγια, ομολογεί ότι θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte, μια Δικαιοσύνη που θα κινείται με βάση τις δικές του απόψεις και πολιτικές επιδιώξεις» προσθέτει ο ίδιος.

«Η Κυβέρνηση, αντίθετα, σέβεται και τιμά την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη απροϋπόθετα: δίχως αστερίσκους και υποσημειώσεις. Η διαφορά μας είναι χαοτική και αποκαλυπτική» καταλήγει ο Γιάννης Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του πρωθυπουργού για συγκάλυψη και βάναυση κακοποίηση των θεσμών. «Δεν επιτρέπουν σε έναν έντιμο δικαστή, τον κ. Ράμμο, που ηγείται μιας ανεξάρτητης Αρχής, που δημιουργήθηκε για να υπάρχουν θεσμικά αντίβαρα στη δημοκρατία μας, να κάνει τη δουλειά του και να συνεχίσει την έρευνα», τονίζει, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι θέλει να πάει στις εκλογές με το λαό «σε απόλυτο σκοτάδι».

ΑΠΕ-ΜΠΕ-thestival.gr

Φωτογραφία: Intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις