Δυο στελέχη που εκλέχτηκαν με τον Σγουρό, συμπαρατάσσονται σε ψηφοφορίες με τον Πατούλη, αλλά ορίστηκαν υποψήφιοι βουλευτές!

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Γιάννης Σγουρός, υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του δυο καλά παιδιά- και βοήθησε να εκλεγούν στο περιφερειακό συμβούλιο κιόλας.

Αλλά μετά τις εκλογές βρήκαν καλύτερο για τους ιδίους να εγκαταλείψουν το ψηφοδέλτιο που τους ανέδειξε και να προσχωρήσουν στην ομάδα του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη. Προφανώς, αν έβγαινε ο Σγουρός θα έμεναν μαζί του.

Συμβαίνει. Αλλά αυτό όπου υπερβαίνει τη φαντασία είναι ότι την Κυριακή ανακοινώθηκε ότι και οι δυο – αφού έκαναν όλες τις δουλειές του Πατούλη στις ψηφοφορίες, βρήκαν θέση ως υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ: ο Θαν. Βαθειώτης στη Δυτική Αττική και ο Γιάννης Σμέρος στην Ανατολική.

Η ρουσφέτι τον Πατούλη κάνει ο Ανδρουλάκης, ή δεν είχε ιδέα τι συμβαίνει γύρω του. Αλλιώς, γιατί να αναβαθμίσει δυο αποστάτες, από τον πρώην -και ήδη υποψήφιο εκ νέου- περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ;

Γ.Λ.

ieidiseis.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις