Ένα κουτάβι εξαντλημένο κοιτάει από το παράθυρο τον κόσμο που έχει μαζευτεί στο σημείο, με τις εικόνες αυτές από τα Χανιά, να έχουν σηκώσει ένα κύμα οργής στα social media.

Παρά την αυστηροποίηση των ποινών, ορισμένοι όπως φαίνεται δεν αλλάζουν τακτικές. Απόδειξη οι εικόνες από τα Χανιά, με ένα κουτάβι να κινδυνεύει να πεθάνει από υποθερμία. Όλη νύχτα έμεινε κλειδωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, με το κρύο όπως αναφέρουν φιλόζωοι να είναι τσουχτερό, ενώ ο ιδιοκτήτης του ανέβηκε στο σπίτι. Το σκυλί, εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση και εξαντλημένο. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες, για να εντοπιστεί το άτομο που το άφησε μέσα στο ΙΧ.

Μάλιστα όπως καταγγέλλει Χανιώτης στο zarpanews.gr, το σκυλάκι κινδυνεύει από υποθερμία. Σημειώνεται πως το ίδιο εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας, κλειδωμένο σε αυτοκίνητο και σύμφωνα με τον καταγγέλλων, «παρέμεινε εκεί μέσα όλη νύχτα. Μάλιστα, σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο η θερμοκρασία έπεσε και κάτω από 8 βαθμούς Κελσίου».

«Σχεδόν στο κέντρο των πολιτισμένων (!) Χανίων, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου & Ελ. Βενιζέλου γωνία, ο ιδιοκτήτης του παραπάνω μικρού κουταβιού το αφήνει κλεισμένο σε μια μικρή κλούβα λευκή, πολλές ώρες τη μέρα και ΟΛΗ τη νύχτα! Το προσωπάκι του τα λέει όλα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.

Δείτε φωτογραφία

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις