Έντονη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ για τις επικοινωνιακά πανηγύρια Μητσοτάκη για τις μεταγραφές στη ΝΔ.

Με ένα αιχμηρό σχόλιο από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ η Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζει την ανακοίνωση δυο νέων υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ για τις εκλογές οι οποίοι προέρχονται από τους κόλπους του κόμματος.

Ειδικότερα, το γραφείο Τύπου του κόμματος σχολιάζει πως «τώρα εξηγείται στον ελληνικό λαό, γιατί άνθρωποι που ουδέποτε είχαν ανακηρυχθεί υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, βαφτίζονταν ως «υποψήφιοι» από τους μιντιακούς βραχίονες της Νέας Δημοκρατίας».

Όλα αυτά τα επικοινωνιακά πανηγύρια δείχνουν το πολιτικό ήθος του κ. Μητσοτάκη. Πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημοσίου βίου, για άλλη μια φορά μετά τις υποκλοπές, συνεχίζοντας την οικογενειακή του παράδοση», καταλήγει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία είναι ο Σπύρος Καρανικόλας και ο γιος του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, Απόστολος.

Για τον Σπύρο Καρανικόλα η ΝΔ ανακοίνωσε: «Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα. Ο Σπύρος Καρανικόλας με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Τον καλωσορίζουμε. Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια».

Σε σχέση με τον Απόστολο Σπυρόπουλο από τη ΝΔ αναφέρεται: «Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευθεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Ο Απ. Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία».

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις