Οι… back to back «γαλάζιες» μεταγραφές από την «δεξαμενή» της Χαριλάου Τρικούπη.

Την Τετάρτη το βράδυ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν «χέρι-χέρι», μετά και την επίσημη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη, μόνο οι δυο τους, την προβληματική, από πολλές απόψεις, κυβερνητική τροπολογία για το μπλόκο στον Κασιδιάρη

Τα δεδομένα μόνο: Την Τετάρτη το βράδυ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν «χέρι-χέρι», μετά και την επίσημη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη, μόνο οι δυο τους, την προβληματική, από πολλές απόψεις, κυβερνητική τροπολογία για το μπλόκο στον Κασιδιάρη. Από εκείνη την στιγμή και μετά, χθες και σήμερα, οι «γαλάζιοι» ανακοινώνουν, την μια μεταγραφή μετά την άλλη στελεχών από τα «σπλάχνα» της Χαριλάου Τρικούπη.

Την Πέμπτη το πρωί ανακοινώθηκε η προσχώρηση του Σπύρου Καρανικόλα, ο οποίος είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι από το ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ. Και να και η απαιτούμενη φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την Παρασκευή το μεσημέρι, μέσα σε μια ώρα, οι «γαλάζιοι» έδωσαν στη δημοσιότητα δυο μαζεμένες μετακινήσεις – με κάθε επισημότητα και με τα απαραίτητα φωτογραφικά ενσταντανέ με τον πρωθυπουργό.

Η πρώτη αφορούσε την Ελευθερία Φτακλάκη, άλλοτε Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, η οποία παραιτήθηκε από το Κίνημα πριν από μερικούς μήνες, και που πλέον θα είναι υποψήφια της ΝΔ στα Δωδεκάνησα. Και λίγο αργότερα έγινε γνωστό, με κάθε επισημότητα, πως θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Αρκαδία ο, μέχρι πριν από λίγες μέρες εντός της Χαριλάου Τρικούπη, Απόστολος Σπυρόπουλος, γιος του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Τόσο για τις «γαλάζιες» επιδιώξεις όσο και για την ιδιαίτερα στριμωγμένη Χαριλάου Τρικούπη…

Χ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις