Μια μοναδική κλοπή πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Μπέρμιγχαμ, καθώς άνδρας κατηγορείται πως έκλεψε ένα φορτηγό που περιείχε 200.000 σοκολατένια αυγά.

Ο Joby Pool, 32 ετών, συνελήφθη καθώς εμπλέκεται στο περιστατικό που έγινε στις 11 Φεβρουαρίου, το οποίο αφορούσε γλυκίσματα αξίας περίπου 46.000€, ανακοίνωσε η αστυνομία της West Mercia. Σε μια σειρά από tweets, η αστυνομία ανέφερε ότι η κλοπή εκτυλίχθηκε στο Stafford Park στο Telford του Shropshire.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία πρόσθεσε: «Λίγο μετά την κλοπή, ένα όχημα, που πιθανώς υποτίθεται ότι ήταν το πασχαλινό λαγουδάκι, σταμάτησε προς τα βόρεια στον M42 και ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για κλοπή».

Ο 32χρονος Pool αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για κλοπή και άλλη μία για εγκληματική ζημία, αφού φέρεται να έσπασε και μια κλειδαριά αλυσίδας. Αναμένεται να εμφανιστεί σήμερα (14/02) στο δικαστήριο του Kidderminster Magistrates’ Court.

Ο σταθμός Market Drayton της Υπηρεσίας Πυροσβεστικής και Διάσωσης του Shropshire απάντησε στην είδηση ότι η λεία είχε ανακτηθεί, λέγοντας στην αστυνομία πως έκανε εξαιρετική δουλειά

gazzetta.gr-thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις